Professionele & snelle websites waarbij creativiteit tot leven komt

Met behulp van ons efficiënt ingericht beheersysteem kun je jouw website 24/7 aanpassen. Meer informatie nodig of interesse in een samenwerking? Neem dan contact op.

Kennismaking

Het allereerste wat we doen, is kennismaken. De ideëen worden verwerkt tot plannen en samen bedenken we onder genot van een kop koffie hoe jouw nieuwe website er uit komt te zien.

creatief ideëen doen!

Realisatie

Nadat de kennismaking succesvol verlopen is, beginnen wij met het realiseren van jouw website. We houden je goed op de hoogte zodat je niet tegen verrassingen loopt.

design testen launch

Optimalisatie

Dat alles beter kan, is bekend. Daarom evalueren we na een periode van 3 maanden de samenwerking en wat je zelf van het resultaat vindt. Moet er iets verandert worden? Geen probleem.

zoekmachine analytics beheren

Responsive website

In een tijdperk waar websites voornamelijk op mobiele apparaten bezocht wordt, is het natuurlijk razend belangrijk om een overzichtelijke en goede website te hebben, die op elk apparaat goed weergeven wordt. ShareMedia ontwikkelt de websites altijd responsive waardoor jij nooit meer last zal hebben van niet werkende websites op alle devices.

  • Goed werkende componenten
  • Mobile first development
  • Super friendly support team

Moderne beheeromgeving

De beheeromgeving waarin jij jouw website kunt onderhouden, is gebouwd in een super snel en krachtig framework, waardoor het onderhouden van je website weer leuk wordt. Bij overdracht van de website krijg je nog een keer een goede uitleg en indien er vragen zijn kun je ons altijd bereiken.

Integraties

In het beheerscherm zitten diverse integraties verwerkt. Denk dashboards waar je kunt zien hoe je website presteert, maar ook koppelingen met Google Analytics, Mailjet, Mailchimp en Mollie kunnen via Pages beheerd worden.

Websites maken is niet lastig

Het maken van een website is niet lastig, zeker niet met ShareMedia Pages. Het is een systeem waarmee je makkelijk je pagina's, menu's en bestanden mee onderhoudt.

Snelle server

Onze efficiënt ingerichte servers zorgen ervoor dat jouw website altijd snel weergeven wordt.

Onbeperkt aantal e-mailadressen

Beheer je eigen e-mailadressen. Gebruik je nu al Google Suite, dan kunnen we deze koppeling gewoon voor je aanzetten.

Volledige SSL

Het is belangrijk om een veilige online-omgeving te creëren. Daarom is SSL gratis inbegrepen bij ShareMedia.

Meer weten over ShareMedia?

Neem gerust contact op via het onderstaande formulier.